17 april 2024
  • 11:02 Honkbal, zoals het hoorde
  • 13:35 San Marino bedenkt zich op de valreep en schrijft in voor Serie A 2023
  • 11:29 Italiaans honkbal verliest kampioensclub, maar krijgt 5 miljoen van NOC
  • 00:48 Mike Piazza haalt 2 Major League pitchers voor Azzurri bij WBC 2023
  • 19:53 Amerikaanse coaches gaan Italiaans honkbal verder ontwikkelen richting WBC 2023

Amsterdam 28 mei 2020 – Vandaag weer een nieuwe oproep aan honkbalminnend Nederland. Voor de Dutch Senior Baseball & Softball League gaan we deze keer niet alleen op zoek naar de namen die horen bij een teamfoto, maar ook naar het bijbehorende jaartal.

Wat we al wél weten is is dat het een teamfoto van Unique Giants is, waarschijnlijk begin jaren ‘80. Als je de namen en/of het jaartal kent kun je ze hier invullen.

Op de dsbsl.nl is ook al een foto met namen terug te vinden van Luycks Giants. Luycks was voordat Unique dat werd hoofdsponsor van de club uit Diemen. Maar slechts twee foto’s van deze voormalige topclub is natuurlijk wel erg weinig. Met een beetje zoeken op het internet kom je al snel een hoop mooie nostalgische foto’s tegen, maar echte teamfoto’s van het vlaggenschip van de club kom je haast niet tegen. Overigens zijn teamfoto’s van het 1ste Klasse team van TIW Survivors ook welkom. Zij zijn tenslotte weer de officiële opvolger van de Diemense club.

Dus als je nog teamfoto’s hebt van de teams waarvan hieronder een aantal ‘gewone’ foto’s is terug te vinden (gewoon omdat het kan). Stuur ze hier in!


En hieronder nog een keer de foto waar het deze keer om te doen is:

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES