UPDATE: KNBSB leest wel

Amsterdam, 1 september 2015 – Na het bericht dat ik gisterenavond hier op de site plaatste is er vandaag direct actie ondernomen vanuit de KNBSB.

Ik kreeg dan ook vanochtend al het bericht dat de uitwerking van de thema-avond “Sporten aantrekkelijker maken” op de site van de KNBSB was gezet.

Het mailverkeer dat hierop volgde zorgde voor meer verwarring dan ik de bezoekers van deze site op dit moment wil aandoen, maar we zijn er voorlopig nog niet klaar mee. Wellicht dat er in de Home Plate van deze week al wat meer te lezen valt, of anders tijdens de clusterbijeenkomsten die over twee weken op de agenda staan.

Tijdens deze bijeenkomsten presenteert de bond het nieuwe ambitiemodel van de KNBSB: het Grand Slam-dashboard. Dat belooft wat! Ook kunnen er door de verenigingen vragen worden ingebracht.

Als er bij het verschijnen van de Home Plate deze week al wat meer duidelijkheid wordt gegeven laat ik dat hier natuurlijk weten. Als dat niet zo is dan zal ik nog een poging doen mijn verbazing van vandaag verder toe te lichten zodat er wellicht vanuit de verenigingen vragen gesteld kunnen gaan worden tijdens de clusterbijeenkomsten.