24 mei 2024
  • 11:02 Honkbal, zoals het hoorde
  • 13:35 San Marino bedenkt zich op de valreep en schrijft in voor Serie A 2023
  • 11:29 Italiaans honkbal verliest kampioensclub, maar krijgt 5 miljoen van NOC
  • 00:48 Mike Piazza haalt 2 Major League pitchers voor Azzurri bij WBC 2023
  • 19:53 Amerikaanse coaches gaan Italiaans honkbal verder ontwikkelen richting WBC 2023

Amsterdam, 28 juli 2020 – Om heel eerlijk te zijn vond ik het ook allemaal wel een beetje knullig gaan. En dan met name de communicatie over de ontbrekende live streams, en het wachten, wachten en nog eens wachten op de samenvattingen.

Ik heb dus m’n vorige stukje er maar even op nagelezen. Het project duurt minimaal vijfenhalf jaar en dit was pas het eerste weekend! Geduld is een schone zaak. Die communicatie kan per direct beter, daar heb je geen vijfenhalf jaar voor nodig, maar voor de rest slik ik m’n kritische noot toch maar even in. Want die samenvattingen zien er erg goed uit!

Ik had geen idee wat ik kon verwachten van die extra camerastandpunten, maar die maken het echt af. Nou ja, het is nog niet af, maar we gaan er wel komen. Bij het vorige stuk kopte ik dat HonkbalTV geen TV was, maar met deze samenvattingen gaat dat wel heel dicht in de buurt komen.

Nu is het zaak die technische problemen op te lossen en ik kan me voorstellen dat ze bij de bond ook nog allerlei ideeën en plannen hebben die zowel de live beelden als de samenvattingen nóg lekkerder kunnen maken.

Voor de live beelden zal het geluid de hoogste prioriteit hebben, maar voor de samenvattingen is het commentaar voldoende. Goed geluid van het veld is nice to have, maar ik ben heel blij dat er deskundig commentaar onder te horen is.

Ik ben benieuwd naar komend weekend!

Hieronder een aantal screenshots (redelijk random) van de andere camera’s, maar ga vooral zelf kijken. Uiteindelijk denk ik op honkbal.nu, maar ik heb ze alvast gevonden op de site van Eyecons

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES