26 juni 2022
  • 08:15 Mike Piazza bouwt zijn Azzurri op naar de Haarlemse Honkbalweek
  • 14:54 Team Rotterdam gaat EK Little League in Italië spelen
  • 00:23 Italiaanse deelnemers Europa Cup bewapend voor vijfdaagse in Bonn
  • 23:52 Azzurri oefenen tegen kampioensclub met oog op Honkbalweek Haarlem
  • 17:42 Azzurri breiden selectie uit onderweg naar Honkbalweek Haarlem

Amsterdam, 22 september 2015 – Het speelschema voor de Euro League Baseball 2016 is vandaag bekendgemaakt op de site van de ELB. Ik heb de afgelopen weken al geschreven wat ik denk van de haalbaarheid van dit plan.

Gisteren verscheen er op Facebook een bericht van één van de initiatiefnemers van de ELB waarbij ook al de nodige kanttekeningen gezet worden.

Hoewel ik nog steeds behoorlijk wat bedenkingen heb over het plan, de timing en de manier waarop hierover gecommuniceerd wordt, laat ik het hier voorlopig even bij. De kritische vragen over de haalbaarheid zullen vast gesteld worden door de bonden, de clubs, de sponsors en de spelers.

Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel maar kunnen we van mening verschillen over hoe we dat doel kunnen bereiken. Op deze site is dit dus voorlopig het einde van de Euro League Baseball. Ik wens de initiatiefnemers veel succes. Ik kom in ieder geval kijken bij de eerste wedstrijd. In m’n agenda staat nu héél dun met potlood 4 april 2016, Rotterdam.

En dan nu terug naar de klok! 😉

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES