25 september 2022
  • 15:19 Coppa Italia 2022 voor Fortitudo Bologna
  • 17:13 San Marino wint Italy Series en Rimini degradeert uit Serie A
  • 17:44 “Uitstervend” Italiaans honkbal rept zich naar seizoensfinale San Marino – Parma
  • 12:39 Jubileumeditie Honkbalweek gezien vanaf de perstribune van het Pim Mulier
  • 08:49 Tjerk Smeets is de beste

Amsterdam, 22 september 2015 – Het speelschema voor de Euro League Baseball 2016 is vandaag bekendgemaakt op de site van de ELB. Ik heb de afgelopen weken al geschreven wat ik denk van de haalbaarheid van dit plan.

Gisteren verscheen er op Facebook een bericht van één van de initiatiefnemers van de ELB waarbij ook al de nodige kanttekeningen gezet worden.

Hoewel ik nog steeds behoorlijk wat bedenkingen heb over het plan, de timing en de manier waarop hierover gecommuniceerd wordt, laat ik het hier voorlopig even bij. De kritische vragen over de haalbaarheid zullen vast gesteld worden door de bonden, de clubs, de sponsors en de spelers.

Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel maar kunnen we van mening verschillen over hoe we dat doel kunnen bereiken. Op deze site is dit dus voorlopig het einde van de Euro League Baseball. Ik wens de initiatiefnemers veel succes. Ik kom in ieder geval kijken bij de eerste wedstrijd. In m’n agenda staat nu héél dun met potlood 4 april 2016, Rotterdam.

En dan nu terug naar de klok! 😉

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES