3 oktober 2022
  • 08:58 Italiaanse bond kondigt samenwerking met KNBSB aan
  • 15:19 Coppa Italia 2022 voor Fortitudo Bologna
  • 17:13 San Marino wint Italy Series en Rimini degradeert uit Serie A
  • 17:44 “Uitstervend” Italiaans honkbal rept zich naar seizoensfinale San Marino – Parma
  • 12:39 Jubileumeditie Honkbalweek gezien vanaf de perstribune van het Pim Mulier

Amsterdam, 7 september 2017 – Dit is het moment dat we allemaal wakker moeten worden. Nu moet je er niet alleen iets van vinden, maar ook moet je er wat mee doen. Je moet kenbaar maken wat je wil en wat mij betreft zeker ook wat je niet wil. Speak now or forever hold your peace!

Vandaag kondigde de bond in de Home Plate de Doelgroepenoverleggen aan. In het bericht in deze nieuwsbrief staat “Middels dit overleg wil de KNBSB in gesprek met bestuurders, commissieleden en technisch kader om het huidige seizoen te evalueren en plannen te maken voor het volgende seizoen.

Maar vergis je niet, er wordt niet alleen in gesprek gegaan, en het gaat niet alleen om plannen maken, het gaat zeker ook om het bespreken van de plannen die de Kolommen al lang bedacht hebben. Dat is ook terug te lezen in het bericht op de KNBSB site van twee dagen geleden. Daarin staat ook dat volgende week woensdag deze plannen op knbsb.nl gepubliceerd zullen worden. Dat is eigenlijk voor de tweede keer want in juli stonden de plannen ook al kort op de site.

Wie geïnteresseerd is in deze plannen en de bijbehorende toelichting kan ze van deze pagina downloaden uit het artikel dat ik vorige maand hier al over schreef.

Overigens sluit ik niet uit dat de plannen van twee maanden geleden een nieuw jasje hebben gekregen en er straks op 13 september andere documenten beschikbaar worden gemaakt.

Maar los van wat er straks gedeeld wordt moet iedereen zich vooral ook tijdens de Doelgroepoverleggen druk maken over de toekomst. Deze bijeenkomsten zijn overigens niet alleen voor bestuurders, commissieleden en technisch kader, maar alle geïnteresseerden zijn welkom om mee te praten. Je kunt je hier inschrijven.

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES