17 april 2024
  • 11:02 Honkbal, zoals het hoorde
  • 13:35 San Marino bedenkt zich op de valreep en schrijft in voor Serie A 2023
  • 11:29 Italiaans honkbal verliest kampioensclub, maar krijgt 5 miljoen van NOC
  • 00:48 Mike Piazza haalt 2 Major League pitchers voor Azzurri bij WBC 2023
  • 19:53 Amerikaanse coaches gaan Italiaans honkbal verder ontwikkelen richting WBC 2023

Amsterdam, 15 oktober 2019 – Misschien was het je nog niet opgevallen, maar al enige tijd riepen de verschillende browsers “NIET VEILIG” op het moment dat je op een pagina van 9innings.nl terecht kwam. 

Ik heb dat eerst even gelaten, maar toen aan de achterkant van de site er ook nog allerlei alarmbellen afgingen ben ik toch maar in de actiemodus geschoten. De site is nu dus beveiligd met een SSL-certificaat en de PHP-versie is ook weer helemaal up to date. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat dit allemaal betekent, maar de irritante meldingen zijn in ieder geval weg.

Wat het ook betekent is dat alle pagina’s nu beginnen met https:// en dat als je nu op een pagina bent die begint met http:// ik niet voor je veiligheid kan instaan! Je moet het maar een beetje zien als op de tribune zitten, achter de dug-out, met of zonder net ertussen. Het gaat meestal goed, maar als je even niet oplet…

Omdat ik toch aan de grote schoonmaak bezig was heb ik ook de knoppen voor de social media even vervangen. Die deden het namelijk niet zo lekker meer in combinatie met al die nieuwe technische snufjes die geïnstalleerd waren. Resultaat is wel dat alle Facebook-likes verdwenen zijn, maar goed veiligheid voor alles!

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES