26 juni 2022
  • 08:15 Mike Piazza bouwt zijn Azzurri op naar de Haarlemse Honkbalweek
  • 14:54 Team Rotterdam gaat EK Little League in Italië spelen
  • 00:23 Italiaanse deelnemers Europa Cup bewapend voor vijfdaagse in Bonn
  • 23:52 Azzurri oefenen tegen kampioensclub met oog op Honkbalweek Haarlem
  • 17:42 Azzurri breiden selectie uit onderweg naar Honkbalweek Haarlem

Amsterdam, 4 november 2014 – Zoals vorige week vrijdag al aangekondigd heeft de KNBSB vandaag bekend gemaakt wanneer de extra doelgroep bijeenkomst zal plaatsvinden.

De geplande datum is nu zaterdag 22 november. Maandag 10 november is echter de eerste belangrijke datum voor honkbalminnend Nederland. Op die datum worden de plannen rondgestuurd én gepubliceerd op de website van de KNBSB.

Gezien alle reacties van de officiële vertegenwoordigers van de clubs ga ik ervan uit dat als deze plannen nog steeds lijken op de plannen die op 25 oktober gepresenteerd werden ook de clubs in verzet zullen komen.

Zodra we de plannen op 10 november hebben zal Thomas Felix (Domstad Dodgers) een enquête afronden waarin alle punten uit het plan zijn opgenomen. De link naar deze enquête zal via deze site en via Facebook (http://nl-nl.facebook.com/reservereserves) en Twitter (@Reserves3) worden verstuurd.

Graag ontvangen we van u (via een reactie op deze pagina of via Facebook) suggesties voor de enquête. Wat moeten we sowieso niet vergeten?

Ronald Bouwman
Speler HCAW Reserve Reserves

Aankondiging extra doelgroep bijeenkomst op de site van de KNBSB

 

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES