26 juni 2022
  • 08:15 Mike Piazza bouwt zijn Azzurri op naar de Haarlemse Honkbalweek
  • 14:54 Team Rotterdam gaat EK Little League in Italië spelen
  • 00:23 Italiaanse deelnemers Europa Cup bewapend voor vijfdaagse in Bonn
  • 23:52 Azzurri oefenen tegen kampioensclub met oog op Honkbalweek Haarlem
  • 17:42 Azzurri breiden selectie uit onderweg naar Honkbalweek Haarlem

Amsterdam, 19 november 2014 – Aanstaande zaterdag zullen een hoop clubs een afvaardiging sturen naar de extra doelgroepovereenkomst in Nieuwegein. Maar wat is het standpunt van die clubs? Wat vindt jouw club van de ontstane commotie?

De afgelopen weken heb ik van verschillende clubs een reactie ontvangen, soms gaan die reacties over de procedure, soms over de inhoud van de wijzigingen. 20 van die reacties heb ik, met toestemming van de schrijvers natuurlijk, op deze site gezet. Je vindt ze hier.

Staat jouw club er niet tussen? Informeer dan bij je bestuur naar het officiële standpunt. Contactgegevens vind je op de site van je eigen club, maar ook via deze pagina op de site van de KNBSB.

Wil je als officiële vertegenwoordiger van je club dat jouw reactie ook op de site geplaatst wordt? stuur dan een mail naar ronald[at]bouwman.ws

Maar ook als je wél weet wat het standpunt van je club is kun je natuurlijk gewoon zelf ook naar Nieuwegein komen. Het is tenslotte een DOELGROEP overleg, waar in dit geval ook bestuurders en kaderleden welkom zijn. Inschrijven kan via deze link.

 

 

Ronald Bouwman

RELATED ARTICLES